Sizlere 1989 yılından itibaren mobilya üretimi yaparak hizmet veren firmamız bu zamanda da ofis mobilyaları kategorisinde hizmet vermektedir. Modern ofis mobilyaları ve klasik ofis mobilyaları üretimi yapan firmamız üretimlerinde birinci sınıf ahşap kullanmakta ve dünya standartlarına uygun boya çeşitleri kullanmaktadır. Birçok dalda sizlerin isteklerine cevap vermekte olan Crop mobilya ofis masası, ofis çalışma grupları, makam masası şeklinde ve bunlara benzer bir çok çeşitlilikte sizler için üretim sağlamaktadır.

Mobilya üretimi esnasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için siparişlerinizi sizlerle birlikte takibini sürdüren firma üretim aşamasında her esnasında sizleri mobilya takibi için ofisine çağırmakta ve doğabilecek olumsuzlukları sizlerle birlikte ortadan kaldırmaktadır. Standart modellerin dışında sizlerin verecek olduğu tasarımlarında üretimlerini yapmakta olan firmamız herhangi bir modele bu şekilde bağlı kalmanızıda önlemekte ve sizin zevkinize ve fikirlerinize görede mobilya üretimi sağlamaktadır. Ofis mobilyası üretiminde kullanılan malzeme çeşitleri tamamı ile dünya standartlarına uygundur. Malzeme olarak çamsan kullanılmakta ve boya olarak su bazlı boya kullanılmakta ve sayerlack ve akzonobel boyalar kullanılmaktadır.
Siparişlerinizi net üzerinden online olarak ve telefon aracılığı ile firmaya iletebilirsiniz. Adres bilgileri : Pınar Mah. Çamlıbel Cad. No:48 Maslak/İstanbul Telefon Numaralarımız : 0212 286 3233 Email : info@cropofismobilyalari.com