Duvar ünitesi modelleri ile artık televisyon için ayırdığınız alanlar çok daha kullanışlı ve modern bir görünüme sahip olacak. Duvar üniteleri sayesinde hem televizyonunuzu güzelce güvenli bir şekilde muhafaza edersiniz hemde ünitedeki dolap ve çekmecelerde eşyalarını saklayabilir artı bir dolaba ihtiyaç duymazsınız. Ünitede bulunan çekmece ve dolaplar sayesinde televizyon ekipmanları, dvd-cd, kablo ve benzeri aksesuar ile eşyalarınızı kaybolma riski olmadan düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Modern duvar üniteleri seçimlerinde klasik ünitelere nazaran modern görünümlü olanlar çok daha fazla tercih edilmektedir. Duvar ünitesi seçiminde evin dekorasyonu ve ünitenin uygulanacağı alandaki diğer eşyalarda göz önünde bulundurularak en uygun model seçilmelidir.

Duvar üniteleri özellikle çocuklu ailelerin en fazla deforme olasılığı olan mobilya eşyalarından biridir. Çocukların ve bebeklerin televizyonlara karşı büyük ilgisi olduğunu hepimiz biliriz. Dolayısı ile çocuklarımız oyuncakları ile ünitelere vurabilir çizebilir ve hatta çatlak kırık gibi kötü sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Bu tip kötü sürprizlere karşı önlem almak istiyorsanız tercih edeceğiniz duvar ünitesi modelleri nin yapım aşamasında kullanılan malzemeler hakkında detaylı bilgi talep ediniz.

Duvar Ünitesi Duvar Üniteleri

Kaliteli ve uzun ömürlü bir duvar ünitesinde hangi özellikler olması gerekmektedir?
Öncelikle tercih edeceğiniz modelin mdf veya masif gibi dayanıklı ahşap maddeleri ile üretilmiş olmasına hat safhada özen göstermelisiniz. Özellikle masifler saf ağaç olduğu için son derece dayanıklıdır ve dış darbelerden kolay kolay etkilenmez.

Diğer önemli husus ise kullanılan metal bağlantı elemanları ile uygulanan boya maddesidir. Metal bağlantı elemanları (menteşe,yay,civata vs..) özenle seçilmiş paslanmaz çelik olmalıdır. Yaylar 1.kalite ürün olup zamanla esnekliğini kaybetmemeli veya ayarından fazla esnememelidir. Boya uygulaması en az kullanılan ahşap madde kadar önemlidir. Bizim tercihimiz ve sizlere tavsiyemiz lake boya ile kaplanmış modellere öncelik vermenizdir. Lake boya ile kaplanmış duvar üniteleri hem çok daha parlak, modern ve şık bir görünüme sahip olurlar hemde darbelere, çizilme, dökülme, sararma gibi kötü sürprizleri en aza indirir.

CropMobilya.Com sitemizde sizler için en yeni ve modern duvar üniteleri modellerimizi sergiledik. Görmüş olduğunuz tüm üniteler 1.kalite mdfve masif (isteğe bağlı) ahşap maddelleri ile üretilip lake ve su bazlı kurşunsuz poliüratan boyalar ile boyanmaktadır. Crop Mobilya olarak tüm ürünlerimizde sağlık kuruluşlarının onay verdiği ve tavsiye ettiği insan sağlığına zararsız kanserojen madde içermeyen kurşunsuz poliüretan boyalar kullanılmaktadır.